Decor

Hieronder mijn portfolio op het gebied van decor:

Decor ‘De dag dat mijn huis viel’

Voor de Telefilm ‘De dag dat mijn huis viel’ heb ik meegewerkt aan de bouw van een realistisch uitziend jaren 80 woonhuis op ware grootte.

Tijdcapsule Europa Park

Voor de ingang voor het Halloween spookhuis staat deze tijdcapsule.

Decor 't Schaep in Mokum

Voor de bekende tv-serie "'t Schaep met de 5 Pooten" heb ik meegewerkt met het bouwen van de decors. Dit seizoen speelde de serie zich af in Amsterdam, waarvoor we dus een stukje van de Jordaan hebben nagebouwd.

Soof 2

Voor de film Soof 2 heb ik deze peperbus gemaakt. Hij is bedoeld om op straat een parkeermeter af te dekken die niet in beeld mocht komen.

Attractie Walibi Belgie

Voor deze attractie heb ik samen met een collega alle bogen gemaakt Hier een voorbeeld van de werktekening en het uiteindelijke resultaat

Nike etalages, Bijenkorf Amsterdam

In de aanloop naar het EK 2012 heb ik meegewerkt met het inrichten van de 'Nike' etalages in de Bijenkorf te Amsterdam.

Tentoonstelling Noorderlicht

Decor voor de fototentoonstelling Noorderlicht in de Der Aakerk te Groningen. Het decor moest letterlijk 'door' de kerk heen lopen.

Strandhuisjes Tommy Hilfiger

Voor de zomercollectie van Tommy Hilfiger heb ik meegewerkt aan het maken van 450 strandhuisjes. Sommige huisjes werden voorzien van een elektrisch rolgordijntje dat af en aan omhoog ging. De huisjes zijn gemaakt voor etalages van Tommy Hilfiger door heel Europa

Team Vermissingen

Voor het nieuwe programma ‘Team Vermissingen’ van SBS6 heb ik in opdracht meerdere balies en een deel van het gehele studiodecor gemaakt

Zuilen ‘Orakel’ stand

In opdracht heb ik drie grote zuilen gemaakt bedoeld voor een beursstand van het bedrijf ‘Orakel’.

Kevers Tommy Hilfiger

Voor diverse winkels van Tommy Hilfiger hebben we een leuk project gedaan met oude Volkswagen Kevers. De auto's hebben we laten doorslijpen door een garage waarna een collega en ik alles hebben ingetimmerd.

Decor Scheepvaartmuseum

Een groot decor gemaakt voor de tentoonstelling 'De Zwarte Bladzijde' in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

Op en afbouw 'De Club van sinterklaas'

Voor 'De Club van Sinterklaas' heb ik meegewerkt met de op en afbouw van het podium.

Petticoat

Voor de tv-serie Petticoat heb ik diverse decorstukken gemaakt zoals de winkelbalie, de broodkast en het wachtershuisje.

Decor Junior Eurovisie Songfestival

In opdracht van TB-Design heb ik samen met een andere freelancer een aantal decorstukken gemaakt voor het Junior Eurovisie Songfestival. Het gaat om 14 grote decorstukken, zowel hangende als staande elementen, In verschillende vormen en afmetingen tot ongeveer 4 meter hoog en 2 meter breed.

Tentoonstelling Utrechts Archief

Voor de tentoonstelling 'Hoge Pruiken Plat Vermaak' in het Utrechts Archief, heb ik naar ontwerp deze interactieve kast gemaakt.

Welkomstbord Walibi World

Welkomstbord bij een attractie van Walibi World

Welkomstbord Julianahoeve

Gemaakt naar een ontwerp van Jora Vision

Terug naar boven

gepauzeerd - Klik voor de volgende foto