Treehouses

Meer informatie over deze boomhutten is te vinden op onetwotreehouse.com

Tiny Treelounge

In een stadstuin in hartje Amsterdam heb ik een kleine ‘treelounge’ gebouwd.

Boomhut Natuurmonumenten

Deze boomhut hebben we gemaakt in opdracht van Natuurmonumenten en is bedoeld als speelobject bij het bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek te ‘s-Graveland.

Boomhutten Hasselt

Deze boomhutten zijn gebouwd op een landgoed in Hasselt (België) en zijn bedoeld voor 4 kinderen, 2 jongens en 2 meisjes. Door middel van de touwbrug kunnen de kinderen bij elkaar op bezoek.

Boomhut met vide

Deze boomhut in de omgeving van Zeist hebben we gemaakt voor 4 kinderen. Aangezien de hut zich in een tuin van 15 hectare bevindt bestond de wens om de hut zo groot en ruim mogelijk te maken.

Boomhut Treurwilg

Dit is een van de mooiste bomen voor een boomhut omdat de lange, afhangende takken net een soort gordijn vormen over het platform waardoor het er heel sprookjesachtig uitziet.

Boomhut met Cockpit

Deze boomhut, gemaakt voor Leon, is uitgerust met een heuse cockpit. Leon houdt namelijk erg van alles wat met vliegtuigen te maken heeft.

Ook kenmerkend aan deze boomhut is het dak van sedum.

Boomhut Broek in Waterland

Deze boomhut is gebouwd voor een particuliere opdrachtgever in Broek in Waterland.

Treelounge met touwbrug

Een Treelounge gemaakt in 1 boom met een 12 meter lange touwbrug naar een andere boom waar zich de trap bevindt. Voor de brug heb ik staalkabels door halfronde stammen geregen en hierna ook het touw handmatig geknoopt.

Boomhut Slaapkamer

Deze boomhut heb ik gebouwd in een slaapkamer. Voor de stam die 'door' de hut loopt heb ik gekozen voor kastanje. De bladeren die uit het dak komen zijn uiteraard kunstbladeren en de lianen ook. In verband met de ruimte kon de boomhut niet heel groot worden maar de veranda zorgt toch voor een ruimtelijk effect.

Boomhut Audrey

Deze boomhut hebben we gebouwd voor Audrey.

Bij de hut wilde ze heel graag een klimpaal voor haar katten, zodat deze ook naar boven konden komen.

Terug naar boven

gepauzeerd - Klik voor de volgende foto